You can call me The Mummy!

Well, say hello to mummy. Lillamymummy alltså. Då Lillamy själv inte orkar så mycket sedan en tid tillbaka och vad vi kan se inte kommer att orka så mycket under den närmaste tiden heller, tänker jag framöver kapa/låna hennes blogg lite nu och då.
 
Jag tänker så här. Det ger mig en möjlighet att prova bloggandet som jag funderat på en längre tid men som jag inte riktigt kommit mig för. Det ger er en möjlighet att följa en feminist,  50+, i hennes öden och äventyr. Vill ni veta något om männen i min ålder? Kanske inte, kanske har ni nu plötsligt slutat läsa och har surfat vidare till något mer uppbyggligt. Jag tar inte illa upp, jag förstår, men, om ni trots allt ……
 
Ni kanske i alla fall förstår mitt behov av att skriva av mig.Andra ämnen som kan komma upp är tex manipulativt våld. Narcissistiska människors specialitet. Ingen skräll att 85% alla diagnostiserade narcissister är män. Jag är lite av en självutnämnd specialist på området. 
 
Till vardags jobbar jag i det psykologiska gebitet. Jodå, det är spännande och jodå, jag har jobb. När jag inte jobbar tittar jag företrädesvis på sci-fi, fantasy och andra verklighetsfrånvända filmer/serier. Socialrealism taxar den redan tighta budget jag har på området orka. Jag vill gärna fly till en verklighetsom alltid, hur illa det än ser ut, erbjuder en möjlighet till att dom goda vinner och dessutom blir upprättade.  Men hur kunde Gandalf komma tillbaka, han dog ju i förra filmen? AS IF I CARE! HE´S BACK AND HE´S KICKING SOME SERIOUS ASS!
 
Det kommer troligen en del om vårt gemensamma experiment. Lillamys, mypappans, mybarnens och mummys. Vi samordnar våra liv. Prövar en annan modell än den individualistiska konformiteten föreskriver och samordnar våra krafter, vår ekonomi, vårt boende och vår tid för att hitta den bästa gemensamma livskvaliteten. Och vet ni vad, vi är inte rädda! Inte ett dugg. Den enda farhågan vi (läs mypappan) verkar ha, är att vi under natten ska träffas på väg till toan i bara kalsingar eller utan.Man har kanske ”råd” med en extremt individualistisk livsstil när resurserna flödar över. Man kanske också missar mycket. Hur som, ni får väl följa oss och se hur det blir.  Välkommen in i mina bryderier, upplevelser och projekt!
The Mummy


Oxhen

Men hallå the mummy! Jag har helt lyckats missa det här, men nu tagit igen det med råge. Älskar att du ska flytta in med Lilla My&familj och att du skriver! Ni är ju för tusan förebilder på alla sätt, känner nu att jag vill träffa er NUU :) Jag är ju själv millimeter från att avsluta min blogg, men nu blev jag änd pepp igen bara av att läsa dina texter. Måste tipsa om Interstellar som jag& äldsta dottern såg förra veckan (både sci-fi och i princip ingen sexism överhuvudtaget *kors i taket*) vi älskade den. Kram på er både Lilla My och mummy <3URL: http://oxhen.wordpress.com/

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?