Hurra!! Nu kan ni kommentera - fire away!!

... ooooch helt plötsligt ångrar jag mitt inlägg om manshat som börjar med hur kul jag tycker det är med pungsparkar... Inte mitt ljusaste ögonblick.... men, men: så föll orden och jag orkar inte gå in och ändra.
Jag tycker punksparkar är komiska, manshat ska få förståelse och att en samtyckeslagstiftning ska till NU!!
pöss!
 
Tillägg: När jag lite hafsigt skrev att manshat ska få förståelse syftade jag till tidigare inlägg där jag skriver att grunden till manshat ofta handlar om trauma och frustration av det samhälle vi lever i. Vi måste försöka förstå de som känner så istället för att diskvalificera dem från diskussionen. Hat är en känsla som en sällan utövar aktivt och den känslan måste vi försöka förstå även om den allmänna kanon säger att hat inte leder någon vart. Jag tror att feminism och det s.k. systerskapet kan vara goda verktyg när det kommer till det hat som en del känner. Jag har själv känt det ibland och rätt eller fel så har förståelse varit det som hjälpt. Jag har turen att ha ett gäng fantastiska män i min omgivning. Det är verkligen inte alla förunnat och jag vill inte skuldbelägga de som känner detta hat. Det är stor skillnad på att känna något och agera på det. Jag har egentligen inte formulerat några tydligare tankar kring just manshat. Det är svårt för hat är destruktivt men ibland behöver människor det som drivkraft. 
Jag vill själv inte hata och jag önskar att andra också slapp det samtidigt är det inte en konstig reaktion på situationen och samhället. Jag vill inte skuldbelägga känslor därför uppmanar jag till förståelse.
Att ge sig på roten till hatet och inte människan som bär på det... ungefär så.
 


Fröken Bella

Manshat ska få förståelse, utveckla please -)

Svar: Well, detta inlägg var liksom en fotnot till ett tidigare inlägg men taget ur sin kontext fattar jag att utveckling behövs. det är en svår fråga och jag tänker att fler reagerade eller kommer att reagera som du. Därför gjorde jag ett tillägg. Jag är verkligen inte för att någon ska känna hat men jag har svårt för att kvinnor, återigen ska censurera sina känslor och önskar inte ta avstånd från dem då jag förstår precis vad som driver fram manshat. Knivigt och lite luddigt. Hoppas du förstår ungefär vart jag vill komma :) Mer hat är inte vad världen behöver men samtidigt kan jag se hur frustration övergår i hat... typ så :)
Bra att du uppmärksammade mig på detta, tack!!
aliaslillamy



URL: http://frokenbella.se





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?