Tandvärk!

Hej på er! Läget med ungar är på bättringsvägen även om vi fortfarande har snor-och-slem-fest...
Jag däremot har drabbats av... jaa, ni kommer inte att tro mig... TAND-jävla-VÄRK!!
Gjorde ett par lagningar för några veckor sedan och de senaste dagarna har jag haft ooooooont!!!
Igår ringde jag och beklagade mig och de frågade frågan som inte ska ställas till en människa som har stora problem med "ställa till besvär för andra"-grejen. De frågade om jag "står ut en dag till?"
Jag skulle alltså få komma idag på morgonen, fick jag veta igår på morgonen.
Jag hasplade ur mig ett tveksamt "ja..a" varpå det var bestämt. Igår eftermiddag fick jag panik
och ringde för att ångra mig eller åtminstone få hjälp med smärtlindring. Då hade de stängt - sommartider. Jag fortsatte ringa i panik och denna gången till 1177 (sjukvårdsupplysningen) som upplyste mig om att Skellefteå Kommun inte har några akut-tandläkare i sommar...
Det blev till att hålla ut alltså - paniiik! Nu ska jag snart åka och jag laddar för att beklaga mig så jag får bästa möjliga hjälp och smärtlinding ifall det inte går att åtgärda direkt.
 
Tydligen kan det vara ett så litet problem som att de har slipat ned tanden felaktigt och att jag fått tandvärken från helvetet för att mina tänder nött mot varandra felaktigt... Who knew? Inte jag.
 
Imorgon hade vi planerat en tripp till Lycksele djurpark men vi får se hur familjen mår....
Men det vore så kul att ta med ungarna dit. När de ser djur lägger de huvudet på sne och piper med sin ljusaste röst: "Kraaaaaaaaam", "Oooooojdååååååå", "Heeeeeeeej" och sen klappar de så fint och försiktigt. Alla djur, myror som katter och grisar. Det enda djur de är rädda för är myggor :D
 
Well, vi har ju semester så blir det ingen djurparkstripp imorgon så blir det väl senare.
 
Nu sticker jag till "käftis"!
 





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?