Paranoid och folkilsken

De senaste dagarna har jag anfäktats av en synnerligen otrevlig tanke.
När jag står och kräks som värst får jag för mig att någon där uppe försöker
göra en poäng på min bekostnad. Att eftersom jag så länge önskat mig en
graviditet så ska jag minsann få smaka på de värsta tänkbara sidorna.

Att någon där uppe fnissar i mjugg och bara väntar på att jag ska vända blicken uppåt,
sträcka upp armarna och uppgivet tjuta:

"Okej, ni vinner!! Jag ångrar mig!!"

...och då, som i ett trollslag ska illamåendet, kräkningarna, gallanfallen (joo, jag var på akuten i helgen, efter att maken hittat mig på badrumsgolvet, för ett gallanfall!!) och den förbannade tröttheten genast ge vika. Jag får för mig att någon försöker att lära mig läxan
" Var försiktig med vad du önskar dig annars ska du få smaka ".
Men jag VET ju att det finns folk som har det värre, att jag ingalunda är unik eller speciellt förföljd av högre makter med pekpinnar. Ändå får jag för mig att någon vill att jag ska ge mig, önska detta ogjort eller åtminstone ge alla "förstå-sig-påare" rätt i att jag faktiskt inte visste vad jag gav mig in på.

Mensi då känner de inte Julia (aliaslillamy), envis som synden och tjurskalligare än satan själv.
(Sorry mormor, men ibland KRÄVER tillfället kraftuttryck)

Behöver jag meddela att min mor skrattade rått (joo, just rått) när jag lade fram denna teori för henne i morse. Kanske är det uttorkningen eller hormonerna som fuckar upp mitt i vanliga fall så blida sinnelag och gör mig paranoid och folkilsken....


Matilda

Vare sig någon där uppe skrattar åt dig eller inte tycker vi här nere (iaf alla som någon gång spytt och mått ill) synd om dig. Eller inte synd om dig, för det "är ju för en bra sak". Liksom. Men vi lider med dig. Att måsta spy så mycket att sjukhuset är enda utvägen är inte direkt någons drömscenarium.



Hur som haver. Vi (här nere) tänker på dig, lider med dig och dina spyor medans vi samtidigt gläds med dig och för er i det som komma skall.



Och Julia, även om du inte får din fina mammaklänning, om du fortfarande är vit av illamåendet så kommer du vara lika vacker som du alltid är. Du strålar! Ja-a, det gör du.



1000 kramar



URL: http://matildarodin.blogg.se/


The mummy

Synd om och synd om, tja det är förstås inte trevligt och gallanfall och annat magont kan vi avvara. Rått och rått, ja det är möjligt kanske till och med troligt att det som ville komma ut på det sättet. När det gäller barnbarn som ska sitta bra fast i livmodern är det för mej helt enkelt så att there´s nothing like a good puke!



URL:


Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Jag tycker ASSYND om dig. Det är ju helt sjukt att du ska behöva må så där. Galanfall nu också. Varför får man det?

Kramar



URL: http://ninaruthstrom.se


Julia

Nina: Varken jag eller läkarna vet varför jag fick ett gallanfall. Tydligen kan det mesta spöka när man bär tvilling-bebbar... Jag antar att min galla blev arg och anföll :)



URL: http://aliaslillamy.blogg.se/


Alex

Man skulle nog kunna säga att tvillingbebbarna retade gallfeber på dej... om man ville vara lite nördigt smårolig sådär... som jag så hemskt gärna vill :)



URL:


Julia

Ho ho ho!!

Skojiga Alexandra!!

Vi har samma humor :)



URL: http://aliaslillamy.blogg.se/





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?