Saker som förvandlar mig (en högst resonabel människa) till en vrålande babian! #1

Att vi, Sverige verkar ha förlåtit Bert Karlsson hans synder
och lojt attackerar hans utseende istället för det han står för!

Gubb-eländet har aktivt jobbat för ett mer segregerat och främlingsfientligt Sverige. Han är, helt öppet rasist och kommer undan med det för att han "är en omodern gubbe som ingen tar på allvar".

Den tanken är farlig - man glömmer snabbt hur nära han varit riktig makt i Svea Rike och vad han stod för det år som Ny demokrati hade sitt genombrott. Han skrattar åt sig själv och invaggar oss i tron att vi inte behöver vara rädda för någon som är så stollig att han hämtar tidningen naken eller släpper en bok om mat och hälsa.

Det är en sak att ingen längre orkar argumentera med dåren men media ger honom ju tid och plats att uttala och påverka! Man säger att ingen ändå tar honom på allvar men det är strategiskt att gorma ut sitt budskap har det visat sig. Även negativ uppmärksamhet ger dårar en positiv trend.

Om någon någonsin har förtjänat epitetet mansgris så är det Skaras eget lilla svin. En mer sexistisk varelse få man leta efter. Hans fräckisar är på en nivå som får mig att undra om de är lagliga.

Är det kul att en våldtäcktsman tar fel på en blondin och en transvestit?
Han använder ord som "satta på´na" istället för "våldtog henne" fastän hela historien bygger på att våldtäcktsmannen har henne fastlåst i ett bilfönster. Men som sagt, det hela räddas ju av att det nu inte vaar en blondin utan en homosexuell transvestit och historien slutar med en varning till alla raggare som vill våldta att inte göra det i Stockholm eftersom man aldrig vet om det är en homosexuell man (som är sugen) eller en inteligensbefriad kvinna...
Detta skämt har jag med egna ögon sett honom dra framför TV-kameran.

Levde vi i en Stig Larsson-roman så skulle Bert Karlsson vara den första mannen som Lisbeth Salander zappar med elpistol och sätter en dildo i röven på!!

Kan vi komma överens om att Bert karlsson inte är en harmlös stolle och att han är långt ifrån förlåten?!

Kärlek och harmoni!


NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?