Kanske en semmelkrans...?

I veckan firas det bröllopsdag, 5-årig bröllopsdag! Förra året glömde jag ju den men i år kom jag på det i god tid. *Klappar mig själv nöjt på axeln* Egentligen blir firandet till helgen men jag var så nere igår att maken gav mig min present i förtid. Mina kära läsare, yours truly skriver detta inlägg på en ny, liiiten och lätt dator!! Jag blev så glad att jag grinade!! Den är perfekt att ta med för pluggsesssioner på café och den flyttas lätt mellan rummen i huset. Min alldelens egna plugg, blogg och surfdator!! Jag är så glad och nöjd! Idag kommer farmor och farfar för att leka med barnen och då tar jag MIN dator i en medföljande väska och sticker för lite intensivt pluggande!
 
Nu ska jag surfa efter något gott bakverk att fira med till helgen. Kanske en semmelkrans...?


Regina

Härligt!
Jag skulle också behöva en ny dator...surfar mest från telefonen nu och då är det så tråkigt att försöka skriva något, för alla ord blir fel.
Tur jag kan smygsurfa lite på jobbet.
Ha en bra dag och hoppas du får massa plugg gjort :)

Svar: Jag tillhör också dem som inte klarar att skriva på telefonen, det blir alltid fel ch i värsta fall pinsamt för att telefonen autokorrektar "kul" till "kuk" osv. Bra att du kan smygsurfa, det är väl nästan en mänsklig rättighet?
aliaslillamy



URL:


Matilda Rodin

Wooohoooooo! Vilken present!

Svar: I knooooow!!! *glad*
aliaslillamy



URL: http://rodinma.blogg.se/





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?