Torsdags bebbs (och jaa, jag vet att de inte är BEBISAR men det har liksom alltid gått under namnet "bebbs" och det har hängt kvar.)

Igår, Torsdag, var en riktig turbo-dag. Vi har lekt, jagat varandra, läst, ätit, kladdat, provat mössor och bråkat. Bråkade gjorde vi alla tre, i grupper om två, mer eller mindre hela dagen, lite till och från sådär.
Kroppen får veta att den lever när man blir biten i låret samtidigt som man försöker hindra den icke-bitande ungen från att knuffa bitaren. Värsta actionscenerna har utspelat sig här under Torsdagen, med My-mamman som famlande hjälte i leggings och stortröja. Flaxande med armarna för att ingjuta diciplin i de underbara gullungarna som hädanefter ska heta Dracula 1 och 2.
 
Dracula 1 provar en mössa iklädd reafynd från Villervalla. I nederkant syns en, av två, jättelika mjukisormar som Moster Liza förärat oss med. Pojkarna älskar dem men föräldrarna svär eder när de snubblar över dem för hundrasjuttioelfte gången. Jag tror jag ska ge hennes son ett trummset i julklapp nästa år... (juuuust kidding ant Liza, you know I love you!!)
 
Dracula 2 läser i julklappsfotöljen han fått av Mommo, iklädd traderafynd (Villervalla det oxå)


Moster

Mina barn blev så förtjusta i mjukisormarna att vi vat tvungna att köpa med oss två hem! Vi har alltså lika många som ni, no need for drums! (pliiiis!)URL:

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?