I clean up fiiiine

Idag ska Mymamman och Mypappan på bröllop. Bebbsen lämnas i farmor och farfars ömma vård och Mymamman gråter en saknadens skvätt redan nu, innan vi åkt. Det är ett välda sjå dom gånger man bestämmer sig för att städa upp sig själv och gå på festligheter. Jojjomen, men shit va´snygga vi blev, jag och maken *Gråter en skvätt till i pur förundran*.

Om cirkus en halvtimma bär det iväg på Johannes och Pias bröllop och jag laddar handväskan med näsdukar ifall duschen ämnar slås på när de vackra tu vandrar gången ned, glada och pirriga. Hoppas de inte är för pirriga bara. Mypappan var så pirrig när vi staplade den vägen fram att han, enligt vittnena, såg SKITSUR ut... Men Johannes och Pia har nog lugnet, de är särdeles samlade människor. Inte som, yours truly, som petade in och ut snusar i sådan fart att hon darrade på knäna vid den korta promenaden. Pjuh! tur man blev gift iallafall!

Det är ju trots allt poängen även om vissa vill göra gällande att det är perfektheten
(finns det ett sån´t ord, nåväl) som är poängen och missöden å annat trams kan förstöra alltihop. Jag tror det är de (små) missödena som gör att man minns sin bröllopsdag. De där tokroligheterna som bara inte får hända. Blande de fatala missödena (som kan förstöra) finns saker som att säga NEJ i kyrkan och att släta av svärfar. I annat fall blir man troligen gift oavsett fläck på klänningen eller skitsur blivande man.

Nu ska jag fluffa hår, pussa bebis och kladda läppglans en stund innan festligheterna sätter igång!!
Bye!





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?