Jaa, idag är vi sinnebilden av en Svensson-familj and I like it!

Denna Lördag fick jag sovmorgon! Sweeeeet! Sedan gick pappan ut med ungarna och åkte snowracer medan jag gjorde en svampsås och stekte upp kokt potatis och köttfärslimpa. Sedan åt vi denna, sinnebilden av, husmanskost medan vi pratade om ditten och datten. Efter mat åkte vi och handlade lite förnödenheter. På Ica bjöd de på lussebullar till hela familjen och vi lyxade oss med lite julmust. Efter det åkte vi hem för att fika härligheten. Vi åt lussebullar, pepparkakor  och delade på en grapefrukt samt drack must till det. Då kom känslan av advent på riktigt! Nu slappar vi i soffan. Gossarna rotar i boklådan efter böcker och vi läser bok efter bok. Om och om igen.
Vi har alla lite förkylningskänningar så vi ämnar fortsätta i samma anda med avbrott för middag om en stund. Jag tänkte även poppa lite popcorn, till barnen, för första gången och ha lite Lördagsmys. Jag behöver ändå dammsuga vardagsrummet så de ska få varsin liten skål med popcorn. Jaa, idag är vi sinnebilden av en Svensson-familj and I like it! Alla mina drömmar i livet kokar ned till detta: Svenssonliv.


Hanna

Älskar Svensson-liv! Lät ju sjukt mysigt:)



URL:


Alex

Snorsvensson. Förkylningssmittans riktning behöver vi inte fördjupa oss i, men det kan konstateras att även här snoras och hostas det med stor intensitet, särskilt den yngsta familjemedlemmen. Kram på mina fyra favoritsvenssons!



URL:





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?