Ouppgiven

Idag är jag ledsen, ledsen, ledsen. Jag skulle vilja rusa runt som en galen babian, veva med armarna och tjuta: " Jag ger upp, jag orkar inte mera!!"

Men av flera anledningar låter jag bli. För det första så orkar jag varken rusa runt, veva med armarna eller tjuta fram teatraliska repliker. För det andra så ändras ju ingenting för att jag ger upp...
Uppgiven eller inte så sitter jag ju i soffan, springer och kräks och tycker synd om mig själv. Inget av det ändras ju för att jag ger upp. Ingen gubbe med vitt skägg kommer titta fram från sitt moln och utbrista: "Jaha, har du det så jobbigt. Jamen då trollar vi bort kräkningar och hosta!"

Jag kan ge upp varje dag utan att det spelar någon roll.

Alltså ger jag faan i att ge upp just idag! Jag sitter här och är ouppgiven! Men ledsen...


moster

Men lilla gumsegumman! Det är ofattbart att du ska behöva må så illa. Men det är klart att du varken kan eller egentligen vill ge upp. Tänk när de kommer ut!! Jag har tillbringat en härlig vecka med mina "små bebbar" med all inclusive! Tänk när dina säger "Mamma, jag går och hämtar min tredje tallrik med pommes frites!" och du bara ler lite överseende! Vi ses snart!



URL:


Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Nä fy fan, jag lider verkligen med dig. Om man bara kunde trolla så att vi var 96 dagar fram i tiden.

Stor kram till dig gumman!



URL: http://ninaruthstrom.se





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?