Damsugaren

Rolf leker damsugare som vanligt.
Han går med nosen efter golvet å
letar godbitar men håller, vanligtvis,
tillgodo med damråttor, grus eller
pappersbitar. Damsugandet har dock
blivit ansenligt svårare sedan han
fick tratten runt halsen ...
*fniss*

Han ser ut som en fånTratt!
*Dubbel fniss*

Han har oxå hunnit upptäcka att det
är mer besvärligt att kräkas, klia örat
och vara ute i regn, med tratt! Igår
när vi cyklade hem höll han på att
drunkna!!
*Våldsamt fniss*



Sofie

Svar på din kommentar: Jag tycker verkligen inte att vi ska sluta med positiva superlativ, jag kommer också fortsätta använda dem, funderar bara på om vi borde "spara" på dem... Jag har egentligen inte heller märkt av någon tävling förrän jag läste tidningsartiklar som handlar om just det här med att "... tävla om sina Liv på internet..." och efter att ha läst dem kände jag "...tänk om mina läsare tror att jag skriver dessa inlägg för att tävla..." i.o.f har jag "tävlat" om att inte vara sämre flickvän, dotter, vän, genom att skriva dessa inlägg.... och som jag skrev så känner jag en press att skriva hyllningsinlägg till ALLA som jag gillar... och det känns lite jobbigt, för det skulle bli 200 hyllningsinlägg. Jag håller dock med om att det är ett väldigt bra forum att skriva vad man känner, om man är blyg och har tidsbrist!



Det som oroar mig mest är ändå frågan: "Hur bra mår egentligen våra barn att ständigt få höra att de är duktiga och söta...?" Det finns ju studier som visar att det sätter press på barn... Och jag tror de kan påverkas av det vare sig de får höra det hemma eller läsa det på FB... Egentligen är jag mer orolig för de barn som ständigt får dessa kommentarer, än de som inte får dem så ofta...



Julia, fortsätt hylla de personer du älskar, jag blir oxå glad av att läsa de inläggen (kanske för att jag oftast känner de personer du hyllar och jag vet mycket väl att du inte överdriver inläggen för att tävla...)



Jag kommer också fortsätta skriva positva ord om min nära och kära.... men i lite mer "lagom" dos!



Kram till Dig, kära Svägerska! :-)



URL:





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?