Skitdagen är över

och det tackar jag gudarna för!
Vi har varit två man kort på jobbet, haft försäljningsrekord samtidigt som jag försökt knyta ihop det viktigaste inför min frånvaro på 3 veckor som börjar på måndag.
Förutom två dagar i ett hett helvete (ingen AC på jobbet) utan tid för lunch eller kisspauser så har bilen gått sönder...
Vi skulle byta bil med goda vänner för att resan till Uppsala skulle bli säkrare (vi kör en rishög!) och nu har vi inget att byta med. Maken verkar dock ha fått kontroll på läget och ska ägna Lördagen åt att meka rishög. Till detta lägger jag till en hormoncoctail som heter duga och då är sammanbrottet nära.

Ikväll ser jag fram emot grillning med goda vänner. Jens "Falle" Fahlgren fyller 30år och eftersom vi missar kalaset bjöd de oss på en stillsam middag istället. Det ska bli underbart att få sitta ned och slappna av!!

Imorgon kommer Matilda-vännen och vi ska äta choklad-pavlova-tårta med hallon och grädde och snusa. Kanske slinker det ned en och annan drink oxå. Det är inte många dagar kvar innan jag blir nykterist. Åtminstone för ett tag (förhoppningsvis 9 månader).
Matilda dagen ser jag verkligen fram emot. Vi har alltid trevligt. Hon är smart, rolig och bär alltid personliga och snygga outfits. Med sina 153cm bär hon upp alla plagg och är alltid helvittis snygg!
En liten tjej med stort hjärta och skarp hjärna.

Kanske kommer Alexandra-mysisen oxå och då får jag fira två födelsedagsbarn med underbar tårta och hurrarop!!

Sedan ska det packas och stökas inför min två veckor långa resa till Uppsala, kliniken och min älskade moster. Jag ska få bo hos henne under behandlingen. Känns skönt att få vara med nära och kära under jobbig tid. Kanske kan våra stimulerande samtal få mig att tänka på annat än skräck och besvikelser...

...kanske...

Nu ska jag göra mig vacker inför 30-års grillningen!
Solong!

Jo!... en sak till. Jag är mkt tacksam att jag har er alla goda vänner som står ut med mina sorger och min knäpphet. Ni får mig att tänka på annat. Tack för att ni vill va´med mig!!


Matilda

Tack! Vilken otroligt omtänksam och vacker komplimang. Nu blev jag lycklig. Kvällen kommer bli så bra, så bra. Kraaaam



URL: http://matildarodin.blogg.se/





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?