Kräkigt inlägg om kroppsvätskor

Jag är dålig på att skriva till er. Men det beror mest på att jag inte vill tråka ihjäl er med uppdateringar kring mina kräkningar. Igår hade jag en sanslöst dålig dag och jag befarade ett sjukhusbesök men fick i gengäld en riktigt bra dag idag! Jag har inte kräkts på hela dagen!!
HURRA!
Är det nu det vänder??!
Är det nu jag återgår till att skriva bitska feministiska texter från att bara skrivit kräkiga inlägg om kroppsvätskor och bebismagar i ett par månader??! Vem vet?
Men först och främst ska här firas jul!!


Bella

Hej på dig. Verkligen grattis till nyheterna om tvillingar. Så himmla spännande. Följer din blogg slavisk och håller alla fingar och tår jag har att du ska få börja må bättre =) Hoppas du får en rikitgt bra jul med familjen. Stor kram till dig från mig



URL: http://brummelisa.ploggplatsen.se


mormor

God Jul, skickr lite grejor till julspelet, och grämer mej att inte kunna vara med,KRAM.



URL:


Apan satt i granen @ Spotlife

Din trogna läsarskara kommer finnas här oavsett fysiskt kräk eller verbalt kräk.





URL: http://apans.se


Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Som Anna säger, vi finns här. Tånker på dej.

Nu har jag precis sänt ut inbjudan till vår bloggdfest. Orkar du själv vara med tro? DEn börjar ju inte förrän om en dryg vecka. Låt oss hoppas du mår bättre då.

Hoppet är det sista som överger en....



Önskar dej en god ickekräkig jul och ett glimrande ickekräkigt nytt år.



URL: http://ninaruthstrom.se


mormor

Nu vet jag hur du har det,jag har den häftigaste magsjuka som finns.Just nu har jag slutat att spy men orkar knappt gå över golvt. nyss nös jag och det gjorde ont överallt. Jag som inte brukar ha sånt här.Ja då är vi två men i mitt fall blir det inga bebbar,efter 70 är chansen minimal. KRAM.



URL:





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?