Vinterspelen 2010 forts...

Vi samlades 1km från stugan för att därifrån ta oss till fots med groteskt mkt packning!!
(Eftersom jag är sällsynt lat kunde jag ju inte gå två gånger utan bar som en packåsna en gång istället)
Väl framme dukade lillebror (Hjalle) och Matilda fram underbara limpsmörgåsar och varm choklad.
Sedan satte tävlingen igång!!
Jag, Hjalle, Sofie och David bildade laget "The mean machinez - med z" Det andra laget döpte sig själva till "BAMS" efter sina initialer Boas, Alexandra, Matilda och Samuel...
Inte det Coolaste namnet tyckte vi och efter ett lag-möte där deras namn och dess töntighet disskuterades kom de fram till att BAMS stod för "Bad Ass Mother Suckerz - med z" och vi kunde komma igång med den första grenen.
David och Alexandra stod för den första grenen som var luftpistolskytte! Jag besegrade nerverna och sköt förvånande bra, liksom mina lagkamrater och vi vann första grenen!!

David inleder skyttet!

Sofie Skjuter stabilt


Sedan fortsatte spelen med en hinderbana som en person i laget skulle springa med förbundna ögon och de andra skulle guida med megafon. Hjalle och Matilda stod för grenen... och banan satte de upp i 120cm snö!! Behöver jag säga att kombatanterna mer kravlade än sprang...

Bobbo gör sig redo att krypa banan med svarttejpade skidglasögon!! Hjalle och Samuel har roligt åt honom!


Här kravlar han iväg!!


...Och han ramlar i mål - ivrigt påhejjad av lagkamrater!!


David gör sig redo att slå Bobbos tid!! Eftersom han inte ville blöta ned byxorna bestämde han sig för att köra i långkalsonger...


David "Långkalsong-mannen" får en bra start!!


...och han går i mål på en vinnande tid!!


Sedan anordnade Bobbo och Sofie en tipsrunda som innebar vinprovning och ostprovning bl.a
Efter tipsrundan var det dags för lunch, det var David och Alex som bjöd på älgskav och grönsaker i pitabröd. Det tillagades på Mourikka! Muuuums!!Därefter tog våra grenar vid - de hade temat Matlagning! De tävlande skulle, i första grenen, skala och klyfta två äpplen, vispa äggvitor till maräng och öppna en kokosnöt utan att mjölken förfors.
Allt detta på tid. Den andra grenen bestod av att de skulle baka den godaste sockerkakan utan recept med ett antal givna ingredienser. Även detta på tid. Efter dessa grenar solade vi och fick en stund av strålande väder!!

Efter pausen fortsatte tävlandet med en gren som innebar att man skulle (utan hjälp av händerna) få tag i en godis längst ut på ett snöre!! Grenen efter det hette "Så ska det låta" och det skrålades och sjöngs glatt. Efter att det vinnande laget korats (mitt lag) och priserna delats ut (som lillebror sponsrat med, de var fantastiska) blev det middag. Den bjöd Bobbo och Sofie på. Den bestod av Taco-gratäng med färskost och cremefraiche + nachos och sallad. Sagolikt gott!!
Herrarna bastade medan damerna slöade och kvällen avslutades med att alla sov i "Storstugan" och snarkade i kapp. Frukosten/Brunchen stod jag och maken för och det bjöds kryddiga korvar, krämig kikärtssallad med rädisor och ett stort lass frasvåfflor.

Vinterspelen blev en succé och vi återvände nöjda och glada!
Tack alla älskade vänner för en fantastisk helg!!

Kärlek och harmoni!


NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?