Struts VS Tiger

När det kommer till galna idéer, upptåg och funderingar så är lillebror kungen!
Kungen av vansinnighet, kejsaren av dåraktiga förslag och presidenten av tokiga infall!
Man kan säga att när det kommer till rakt igenom galenskap så äger han fett!

Vi brukar kunna bolla vansinnigheter och komma upp med de mest förryckta tankegångarna ni kan tänka er.

För att ta ett exempel (för att ni ska kunna förstå på vilken nivå hans vansinnighet ligger) så hade han ett förslag på sommaraktivitet...
Vi skulle skogsvandra från en punkt till en annan i hård terräng - så långt är väl allt gott och väl. För att göra det mer intressant så skulle vi skjutsas med förbundna ögon till punkt A och försöka ta oss till punkt B med bara karta till hjälp. Hit är väl de flesta med på den äventyrliga idéen! Lite väl farligt i min mening,eftersom det setts en hel del björn i det området, men fine! Och det är här någonstans som lillebror spårar ur...
För att öka spänningen vill han utrusta alla (och betänk att det ändå är hans älskade familj som ska ut i björnskogen) med pannband.... av bacon!!!

Det räcker liksom inte med att vistas i nalleland, vi ska dessutom förklä oss till ett delikat mellanmål för bamsefar!

Nåväl, nog om hans dåraktiga idéer nu går vi vidare till mina briljanta tankegångar.

Jag och lillebror satt i en bilkö och disskuterade bra fordon och sätt att ta sig fram när jag kläckte den geniala idén!! Praktiskt och roligt!!... att äga sin alldelens egna struts!! Tänk er att färdas fram på sin racer-struts. De är snabba, har långa ben om det är snömådd och en lagom sittplatts på ryggen. jag erkänner gärna problemet med att de har en tendens att överreagera vid fara - det är kanske inte jättepraktiskt att ha en racer-struts som står och dunkar huvudet i asfalten i ett försök att gömma sig... men ändå!! Ingen annan skulle ha ett lika coolt fordon som du!!

Tror ni att jag fick medhåll och stöd av Mr vansinne?! ICKE!!

(Jag tror han blev avundsjuk på min briljans), vilken annan anledning skulle mannen bakom bacon-pannbandet, keso-hjälmen och tatuerade glasögon ha för att såga min idé???!!

Avundsjuka!!

Han försvarar sig med att  en tiger skulle vara ett mkt bättre val av fortskaffningsmedel än en struts!! Helt allvarligt... visst är tiger ett tråkigare val av husdjur än struts?! Jag vill härmed uppmana er alla att gå in i diskussionen och en gång för alla stötta "racer-strutsen"!!
P.g.a. detta kommer jag framöver att ta upp liknande frågeställningar som kommer upp under tiden jag lever mitt liv.

Denna vecka är alltså frågan:Tiger eller struts som fortskaffningsmedel? Och för alla er som undrar JA man får ha sadel på endera djur för att det ska bli mer bekvämt att susa fram. Varje gång jag och min bror är oense om vilken dåraktighet som är bättre kommer ni, min vänner, att få agera dommare!!

5 anledningar att välja strutsen framför tiger när du ska rida till jobbet:
1. Strutsen äter inte upp dina vänner
2. Strutsen har längre ben och ger dig bättre överblick samt fungerar bra i djupsnö.
3. Strutsen tillhandahåller stora ägg till morgon-omeletten
4. Om det blir hungersnöd kan du käka din struts utan att hamna i fängelse
5. Strutsen är ett ståtligt djur som inte lufsar fram (som tigern) utan skrider fram med värdighet

Kärlek och harmoni!



Lösningen

För att lösa denna svåra fråga finns det som tur är en mycket enkel och rättvis lösning. Nämnd lillebror tar sin otroligt grymma, häftiga och praktiska tiger och utmanar bloggerskans löjliga, fåniga och otroligt genomruttna struts på en match i U.A.F(Ultimate Animal Fighting).

Överlevaren är då naturligtvis det bästa valet av transport...enkelt och rättvist.



URL:


The Urinator

I dagens samhälle ställs stora krav inte bara på praktiskthet när det gäller fordon av alla dess slag. En viktig del är utseende och inte minst moderiktighet...och efter några korta men intensiva samtal runt om i världen till mina designervänner så är det konstaterat...Tigern kan ta fram sitt kissverktyg och med bred stråle urinera ner strutsen genom jordens skorpa där den snabbt smälts ner till ingenting. Mönstret och färgerna på tigerns yttre är inte bara snyggare och modernare utan även mer respektingivande vilket är mycket viktigt i dagens stressiga trafiksituation. Positivt är också att när ny årsmodell behövs på tigern för att den tidigare inte gått genom besiktning så blir den en alldeles förträfflig matta framför den öppna spisen i vardagsrummet. För helt ärligt Lilla My...inte vill du sitta å dricka din varma choklad framför en mysig brasa på några omoderna fjädrar??



URL:





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?