Vrål-babianen på nya äventyr!

Ni minns kanske min solskens-historia om de nya skorna...

Ack och ve vad fort en solig historia kan vändas till regn och bedrövelse. Lyckan över det svart/rosa promenadskorna blev kortvarig. Igår satt jag och beundrade de vackra skorna och längtade tills jag skulle få promenera in dem på väg till jobbet. Jag vet ju att jag alltid får skavsår så jag hade en väl utarbetad plan för att slippa blåsor på tassarna.

När jag beundrat dem färdigt rusade (inte strosade eller gick utan rusade) jag in i vardagsrummet för att plocka ned en nytvättad tröja från torkställningen. Tänk om jag bara kunde ha tagit en lortig tröja eller åtminstone inte varit så fåfäng att jag skulle ha juuuuust den tröjan.

Hur som helst, (det är ju ingen idé att gräma sig nu...) så rusade jag alltså in i vardagsrummet helt omedveten om den fälla som ödet lagt ut åt mig!
Sparkade foten i en (vackert målad) pall som står runt hörnet, vrålade som en vansinnig babian och hoppade runt med handen om foten som på film!! Som på en given signal svällde min "ringtå" upp och blev blå. Dunkade gjorde den oxå! Tån är alltså bruten alt. stukad och inte smidig nog att gå ner i mina nya, fina skor.

Skam den som ger sig!!

I morse tejpade jag hälarna för att förebygga skavsår, greppade skohornet och klämde under grymtande ned min misshandlade fot i min nya, fina sko...
I början på min långa (50minuters) promenad snyftade jag av smärtor men fick så småningom upp värmen och pinnade på i god fart.

Säg den lycka som varar!
Fast varar sig kommer nog de groteska skavsår jag fick att göra... fick dem under tejpen som var lika verkningslös som vinden är för en roddbåt...
Men jag klarade inte av att ringa efter skjuts, det skulle ha sårat min självbild ohjälpligt. Så jag haltade mig till jobbet och kom fram argt mumlande med tassar fulla av blåsor och en ännu blåare ringtå!!

Detta mina vänner var starten på min vecka!!
Vill ändå avsluta mina bravader med lite solsken...
Hörde precis att svärfar dykt upp i vår lägenhet med en säck med min vän kantarellen.
Kantarellmackan Here I Come!!!

Kärlek och harmoni!





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?