Hur tänkte gud??

Jag tror absolut på gud.
Jag tror att han är smartare än oss och så ända in i vassen god och kärleksfull.
Men jag måste ändå få ifrågasätta (trotts att gud är allvetande) var testiklar på utsidan en så bra ide??

Det kan ju finnas många förklaringar.
Exempelvis kan det ju vara så att våra snoppbärande vänner har en låg smärttröskel. Jag menar, det är inte för inte som man säger att män är känsligare... (provocerar provocerar) eller kanske är bara vetskapen om att de bär reproduktionsorganen på utsidan nog för att få dem att skrika i högan sky vid minsta lilla knäpp. Kanske har gud egentligen försett dem med pansarpung men deras rädsla får dem att tjuta som små flickor.

En annan idé är att gud ville jämna ut odsen lite. Han gav dem mer muskelmassa men en rejäl akilleshäl... Det är inte för inte som man lär sig sikta mot "nötterna" på självförsvarskurser. Eller är det en motvikt mot vårt barnafödande?? Frugan får ta ett ordentligt grepp runt valfri "juvel" och klämma så mkt så att det motsvarar hennes smärtor när barnet ska födas...

Kanske tyckte gud att de var ett snyggt pynt på den manliga kroppen. Estetik före funktion så att säga...
Han kan ju oxå ha tänkt att männen skulle uppfinna någon slags skydd av ren självbevarelsedrift. Visst visst, nu finns det ju susp men man skulle kunna tycka att om det gör så in i vassen ont så skulle bära pansar för jämnan. På så sätt skulle vi slippa synen av "pungklyvarbyxor" på vissa herrar. Vi skulle oxå slippa den ofrivilliga synen av 100-meters löparnas "paket". (Om vi nu vill det förståss, problemet är ju att det inte går att välja bort när man sitter helt oförberedd framför TV:n - smaken är ju som bekant som baken eller i detta fall- "paketets" synas eller inte synas...)

Detta med ett "vardags-pansar" är en intressant fråga - de lyckas ju göra illa sig hela tiden de små liven. Om de nu inte vill ha susp till vardags - var lite försiktigare för sjutton!!
De råkar klämma dem när de sitter framför TV-:n och råmar som en förryckt gnu. De sparkar boll och kompisen får in en bra träff - konsekvensen blir en dusch av tårar, sopranröst och haltande i flera dagar.
De svänjer med nyckelknippan i nyckelbandet och missbedömmer farten - och de sjunker ihop, bleka om nunan och muttrar om livets djävlighet och ondskan hos en oskyldig nyckelknippa...
Att män utövar bollsporter överhuvudtaget är ett mysterium i klass med Da Vinci-koden!!

Lämna fotboll och brännboll åt oss damer så sparar ni både era "kronjuveler" och våra trumhinnor.
Men känsligt måste det vara. Fotbollspelare som står i mur skyddar ju för sjutton skrevet istället för huvudet. Vad hjälper fungerande testicklar om man är hjärnskadad och inte längre förstår vitsen eller den praktiska användningen för dem??

Frågan återstår alltså, om vi tjejer (gud förbjude) hade så känsliga delar hängande på utsidan, skulle vi vråla likt galna babianer vid minsta lilla smäll?? Eller skulle vi avskriva smärtan som jämförbar med en medelmåttig mensvärk??

Skulle vi skydda dem framför hjärnan?? Skulle vi namnge vårt paket och prata lugnande till våra nötter när faran är över?
Skulle vi skrynkla ihop ansiktet och utstöta medkännande grymtningar när vi ser våra medsystrar ta en smäll i skrevet? Skulle vi argumentera högljutt om orättvisan i den djävulska smärtan som egentligen bara uppkommer när vi varit oförsiktiga eller när vi gjort något dumt och får en välförtjänt skrevspark.

Jag förstår att de flesta av manligt kön nu är upprörda och kanske vrålar de som galna babianer utan att ha fått en pung-smäll. Men detta är bara frågeställningar, ställda i syfte att kunna föstå detta mysterium som tar upp så mkt tid (i form av diskussioner) och som plågar våra trumhinnor (i form av babian-vrål) och som upptar så mkt tid på TV... Ingen film är komplett utan en välriktad spark på testicklarna. Americas Funniest Homevideos sänder 20minuter pung-våld i effektiv tid och alla humor-serier har minst ett tillfälle då någon utsätts för detta pung-våld!

Man kanske kan säga att Gud är allvetande men har ett väl utvecklat sinne för humor...?!
Han kanske fnissar dagligen åt de dumma människorna som inte har vett att skydda det han gett dem.
Eller så är det som i det gamla skämtet (som är aningen uttjatat) att gud gjorde en prototyp (Adam) och sedan förfinade tekniken... Första gången Adam fick ett äpple på pungen när han låg och sov under trädet tänkte han kanske: Oops! Det där var inte särskillt genomtänkt!! Undrar vad det kommer att göra med männen allt eftersom de utvecklas?
Föga anade vår fader att världen skulle genomljudas av illtjut dagligen och att han därmed försett oss kvinnor med ett vapen. (Eller gjorde han det??)

När Adam fick äpplet på pungen kanske Gud tänkte som hårdföra fäder ibland tänker: "Det lär dem"
Om han tänkte så får vi väl sluta oss till att där tog han miste.... Å det grövsta :)

Kärlek och harmoni!





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?