Screw solbränna, jag kör på vit/blå istället!

Hej på er!
Hade egentligen gått till sängs men så började mina tennisarmbågar krångla och då gick det ju inte alls att somna. Jag travade upp, tog en värktablett och väntar nu på dess verkan. Trist! På Tv är det bara schlager och i huvudet snurrar mitt och min mammas senaste konversation, om psykopater, runt runt.
 
En släkting till mig fick veta att min mamma pluggade till psykolog (det här var medan jag gick i högstadiet) och utbrast med tveksamhet i rösten:
 
"Fem år??!?... För att bli psykopat??!?"
 

Jag gnäggar alltid till lite inombords (och ibland högt) när jag tänker på det...
Jag ser framför mig hur människor går i psykopat-skola och jobbar häcken av sig
för att bli psykopater... Bara de med toppbetyg kommer in :D Ibland har de praktik...
Nä, nu får jag ge mig! Blev visst lite morbid så här på Lördagskvällen.
 
Hur som helst...
Imorgon utlovas lika fint väder som idag och otacksam (jävel) som jag är känner jag för regn. Tur att jag har dålig tumme med vädergudarna... Tur för er. Själv har jag gått från vit/blå hudton till grisskär (på intet sätt bränd) på armar och ansikte. Jag har, för något år sedan, helt gett upp solandet. Jag tycker det är så plågsamt (om man inte ligger vid en pool med en kall drink i handen) och jag tänker inte plågas OCH utsätta mig för hudcancer. Nope, nej! Screw solbränna, jag kör på vit/blå istället! Dessutom vägrar jag plågas, utsätta mig för farligheter i skönhetshysterins namn. Jisses vad befriande! Å vad mycket tid jag ska ha i sommar att uträtta stordåd på! Om ni, om några år, ser mig på bästsäljarlistor som firad författare så kom ihåg att jag har "Icke-solning" att tacka för min framgång.
 
My good, vad jag tramsar nu. Bäst att ge sig!
På återseende!





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?