LilleSkutt has nothing on me!

Mina ögon är trasiga. De vill gråta hela tiden. Så fort mer än en sak går fel så slår de på duschen.
Och det händer liksom dagligen... att flera saker går fel efter varandra. Jag tror det beror på att en blir
trött (grinig?) av att ha ont. De senaste veckorna har varit dåliga. I morse vaknade jag och innan jag liksom orienterat mig, i tid och rum, trodde jag att jag hade mjölkstockning... Nej jag är varken gravid och ammar inte. Barnen var för små för att ammas och jag hade så mycket mjölk när de kom att jag pumpade varannan timme och fick mjölkstockning fler gånger. Men det är länge sedan. Denna gång berodde det på att ungarna sov bredvid mig, i natt, och lekte böksvin. De bökade runt, stångades, sparkade och buffade. Så när jag vaknade var tuttarna som två stora blåmärken. Ett lätt misstag i självdiagnosticeringen bara :D Jag hade inte råkat ut för mjölkstockning utan bröst-boxning!!
 
Idag ska jag försöka ge mig ut och cykla med barnen i cykelvagn. Brukar vara poppis men sist gick så många praktiska saker fle att jag började grina och ställde in... LilleSkutt has nothing on me!
Idag börjar sommarkurserna jag sökt men eftersom jag står som reserv så vet jag inte om jag får plugga. Hoppar folk av kurserna så får jag veta och då blir det bråttom!!
 
Men jag orkar inte nojja. Kanske grinar jag en skvätt men i övrigt får nojjandet vara.
Puss!





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?