den härligaste sommaren

Häromdagen var vi som bekant på djurpark. Vilken dag alltså!! Ungarna sprang uppspelt mellan burarna men var lika lyckliga åt myrorna på vägen, stenen bredvid björnburen och ekorren som sprang i träden. Visst älskade de att titta på björnungarna och deras mamma men ägnade överlag lika myclet tid åt allt utanför burarna som det som var i dem. De fick fika medhavda smörgåsar och kakor, åka i ett litet tåg på det lilla tivolit och äta grillkorv med måsar kretsande kring sina huvuden. Särskilt måsarna var poppis...
Sedan såg vil sälmatning och sist fick de välja sig ett mjukisdjur i shoppen. Otto valde en liten vit uggla och hoade nöjt medan vilgot valde en stor apa med lång svans. Mamman myste och insöp all idyll.
När vi kom hem hade de skrubbsår, kletiga kläder och trötta små kroppar. Otto vrålade hela vägen hem så det blev en tidig kväll, men alla var nöjda. Min tand betedde sig som tänder gör mest. Den gör ont om jag tuggar på den men det blir bättre. Största "skadan" efter mitt senaste trauma är värkande käkar (som inte går att öppna mer än ett par centimeter) och lite huvudvärk efter alla spänningar när det gjorde som ondast. Rätt okej på det hela taget. Men jag har redan börjat gruva mig för rotfyllningen i september...
 
Idag har vi besökt loppis, ätit gott med nära och kära och nu tittar vi på drömmarnas trädgård och myyyyyser. Härligt! Den här sommaren kommer att gå till historien som en av de härligaste i mitt liv. Det är nog bara sommaren då pojkarna föddes som toppar den och då har jag ändå levt i 31år.


Regina

Vilken härlig dag det lät som! Hoppas sommaren fortsätter att vara lika bra!
Själv njuter jag för fullt av min semester, men känner mig som en dålig bloggläsare som låter kubbspel och picknick gå före att sitta vid datorn.:p

Ha en fin dag
Kramar

Svar: Haha! Som Bloggare är en van att besöksstatistiken går ner rejält kring semester och högtider och på semester är det dessutom rätt väderberoende :) Regnar det g¨år statistiken upp igen. Klart en sitter mindre vid datorn på sommaren, jag surar inte men blir lite rörd över att du tänker så. Njut du av sommaren så blir det mer att läsa när du väl tittar in till mig! Här är vädret uselt men optimalt för bloggande och då blir jag mer aktiv. Hoppas du får en härlig semester!!!!!!!!
aliaslillamy



URL:


Hanna

Vilket hjärtevärmande inlägg, låter som ni har haft en toppenhelg!

Vi var också på loppis på folkparken, jisses vad mycket folk det var. Men det var väl kanske så gott som optimalt loppisväder:)

Svar: Joo det var bra loppisväder men mina ungar började skrika efter en kvart, för det var nästan för varmt, så vi fick dra rätt snabbt. Synd att vi inte sprang på er, men om det händer får du ge dig till känna för jag har ju ingen aning om hur du ser ut :)Gjorde ni några fynd?? Jag hann med ett par stycken :) Ha det gott!
aliaslillamy



URL:





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?