Grundläggande fel i sitt toapappers-arrangemangs-dna

Titta på bilden nedan
Jag har alltid varit övertygad om att människor som har sådana dörrhandtag har något grundläggande fel i sitt DNA. I övrigt normala men när det kommer till dörrhandtag: Grundläggande fel i sitt DNA. Samma sak med människor som vänder toarullen fel väg i hållaren så man bara kan dra ut en ruta i taget: Grundläggande fel i sitt toapappers-arrangemangs-dna. Amen på det liksom. Helt enkelt sjuka utan egen förskyllan och i övrigt normalt funtade... Nåja.
 
Men nu vet jag! De kallas småbarnsföräldrar och har arrangerat toapapper och dörrhandtag för att undvika smärre katastrofer. (Säkert finns det de som har så trots avsaknad av småbarn och då vidhåller jag Dna-teorin) Man gör det man måste för att hindra ungarna från att rulla ut en hel rulle toapapper och sedan trå ner tjorven i närmaste sko (efter att först doppat den i toan) och man har dörrhandtag, som ovan, för att förhindra att ungarna smiter och gör illa sig själv, varandra eller ens bohag.
 
Men nu måste jag sluta denna tirad av onödigt vetande för Otto vandrade precis in i vardagsrummet med ALLA mina bullformar, omsorgsfullt, ihopknölade och just nu försöker han bära dem på huvudet som en hatt...





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?