Varning!! - Inlägg om barnkläder, skrolla om ni inte står ut!

Här kommer ännu ett inlägg om barnkläder och min eviga längtan efter ännu ett fynd.
Skrolla vidare ni som tycker jag är töntig. Jag kan inte hjälpa det! Älskar barnkläder!!!!
 
Åsså älskar jag tradera. Nästan alla mina fynd kommer därifrån eller någon obskyr loppis.
Och billigt ska det vara. Värt sitt pris finns nästan inte. DET SKA VARA BILLIGT. Punkt.
 
Men några saker kan jag tänka mig pröjsa mer än några tior för även begagnat.
Låt mig utveckla (eller skrollaaaaaa)!
Jag vill ha kläder med bra kvalité som barnen kan ha länge. Som är sådär fiffiga så
de sträcker sig över flera storlekar och har så bra kvalité att de inte faller sönder mot slutet.
 
Ett av de plaggen är Nova Star-jeans. De har låång mudd både upp och ner till vilket gör att de sträcker sig över flera storlekar, sitter bekvämt och muddarna nedtill gör att det inte blir så knöligt när man drar en sock över när de ska gå ut. Jag fyndade en gång ett par för, typ, förtio bagis (hellooooo) men begagnat kan man lätt få ge mellan 130 och 200kr. Och det är de värda enligt min åsikt. Jag har köpt tre par varav ett par är i storlek 80cl men jag räknar med att de kan ha dem tills de drar åtminstone 92cl på grund av muddarna! De andra två är i storlek 86cl och de kommer att räcka lääänge.
 
 
Det andra tipset är molos byxor. De utan mudd räcker inte så länge. Men mina ungar kommer att kunna använda de i storlek 68cl som shorts i sommar eftersom midjan är så bra. De MED mudd är ju ännu bättre och räcker länge eftersom man kan köpa dem stora utan att de hasar ner över fötterna och när de blir för korta fungerar även de som caprishorts. Dessutom finns de i så fantastiska mönster och färger att de är väl värda upp till en hundring begagnat om man hittar sin favorit. Men man kan även fynda dem för ett par tio om man har tur.
Mina ungar har flera par och en av mina hetaste önskningar vore att de fanns i vuxenstorlek. De ser så sjukt sköna ut. Helt otrolig strech och inget som stramar eller tar åt någonstans.
 
Jag behöver väl knappast påpeka att jag INTE är sponsrad!? (tyvärr skulle lätt sälja min bloggsjäl för en garderob fylld med dessa byxor). Men jag kan lova er att om inget annat anges så är mina inlägg om barnkläder INTE sponsrade. Då måste man ha lite fler än knappa hundra läsare :D


Matilda Rodin

Tjosan hoppsan! Antar att du märkt din nya design vid detta laget, förhoppningsvis har du även märkt den nya "mail-funktionen" i menyn ovanför din header. Om man klickar på den kan man fylla i ett litet formulär och därefter skicka ett mail som kommer direkt till din inkorg ([email protected]). Prova gärna för att se om det fungerar :)



URL: http://rodinma.blogg.se/





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?