Lille-Skuttisar

Otto, min sjuka lilla krake, låter som en perkulator. Varje andetag
rosslar som om det när som helst kommer att lysa en lampa i pannan
som signalerar att kaffet är klart. Om det ändå vore så väl...
Här sitter en sömnberövad tvillingmamma, med hosta och feber, och
sörplar gårdagens kaffe. Uppvärmt i mikron. Och äter smågodis till...

JAAAAA!!!! Jag veeeeeet!!!!! Fy på mig!!!!!
"Inte äta smågodis till frukost" (säges med tillgjord röst).
Men helt ärligt. Finns det ett BRA tillfälle att äta smågodis?
När BEHÖVER kroppen smågodis? Vis av erfarenhet vet jag att
tillfället knappast kommer åter idag. Pojkarna har utvecklat en "sängallergi"
som innebär att de gråter som Lille-Skutt när jag försöker lägga ner dem.
Datortid (och tillika smågodis-tiden) är alltså begränsad.



Idag står ett besök på BVC på agendan liksom en del bakning om jag orkar. Men jag skulle så vilja bjuda dopgästerna på kolacupcakes på lördag... Vi får se vad som hinns med. På dopet har vi bara bjudit de absolut närmaste familjen och vännerna. Vi blev tvungna att begränsa oss. Det blir en enkel ceremoni och lunch efteråt. Soppa och hembakta bröd samt en uppsjö av cupcakes och några andra godbitar. Hoppas bara vi och pojkarna är friska. Fikat kan tyckas överambitiöst men jag har lovat mig själv (och alla andra) att samma sekund som jag känner att det blir för stressigt så kommer jag att cykla till ICA och KÖPA fika. Då får gästerna hålla tillgodo med Ballerina Kladdkaka, Frödinge tårta och Findus soppa :) och känner jag dem rätt så behöver jag inte dräpa mig med bakande för att vi ska ha en trevlig dag tillsammans. Men BAKNING är ett intresse och det kommer så få tillfällen att få baka loss ordentligt när man har två stycken Lille-Skutt-Bebbar i sin vård.


Sofie

Bakningen är det sista du ska känna stress över och visst har du redan bakat några cupcakes?! Du vet att du alltid kan höra av dig om du vill ha hjälp med bakning, om du vill ha hjälp med att åka till ICA och köpa fika eller om du vill ha någon som kommer och bär runt på de två Söta Lille-skutt Bebbarna under tiden som du bakar...



... och förresten så tycker jag att du gör rätt som äter smågodis till frukost en sån här dag! :-)



URL: http://sofiesilwer.blogg.se/


Alex

Se föregående talare. Om du vill ägna torsdag eftermiddag/kväll åt bakning så skulle Samuel (om han är tillräckligt frisk för att orka) och bebbarna kunna komma över till oss och hänga medan du får husera fritt i köket och baka loss. Tror väl egentligen inte att det är jobbigare för O & V att vara hos oss än att vara hemma (dom blir ju tämligen assisterade vid förflyttningar, menar jag).



URL:





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?