Gött

Efter den kraftansträngning som det innebär att vattna trädgårdslandet när solen gassar sörplar jag rabarbersaft och lyssnar till sönernas fisar. Gud va´de fiser, för övrigt.

Idag har vi jagat billiga vitvaror med bebbar i högsta hugg. Tvättmaskinen behagade upphöra med det den gör bäst, att tvätta. Den behagade oxå pumpa ut vatten på golvet och förvandla zonen runt skötborden till en smärre krigszon. Jobbigt att åka runt och förhandla, men skönt att få vara inomhus där AC finnes denna varma dag. Valet föll på en dyr men vettig tvättmaskin och eftersom de hade 25% rabatt på allt på ONOFF slog vi till på kyl och frys oxå. Nu kan jag dö lycklig. Alla mina drömmar har slagit in. Jag har alltid drömt om ett stort, luftigt kök och en HEL kyl och frys. Jag drömmer om struktur och översikt när jag bakar. Förutom drömmen om barn (som ju så påpassligt uppfyllts) så har jag rätt enkla drömmar. Som ni märker :) Att frysen dessutom frostar av sig själv är liksom drömmen inom drömmen.

Trotts att klockan tangerade fyra innan jag stängde mina guldbruna och började snarka så är dagen god. Lägg också till att jag varit hos käftis och BARA hade en lagning som måste fixas (trotts det senaste årets kräkningar) OCH att det är min tur att sova ostört några timmar i natt.

Livet är gött!


Regina

Jag drömmer varje dag om att flytta till en lägenhet med ett riktigt kök och en riktig frys! Nu har jag bara ett pentry och en minikyl med frysfack. Så jag förstår dina vitvarudrömmar! En självavfrostande frys dessutom måste ju vara det bästa som finns



URL: http://reggs.blogg.se/


Mormorsmor



Tack för fina bilder på johans dator vi har ingen dator igång ännu

På söndag har vi hatt-fika och sägeradjö till Vebomark

alla som har hatt får fika mellan 12-15 den 10 jiuli

KRAM KRAM

Ps även loppis Ds



URL:





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?