Slut hopp

Vårt nätverk är trasigt så inläggen kommer bli lite sporadiska tills vi fått ordning på det. Tråkigt. Nu när man är lite deppig, oroad och instabil finns inget bättre än att surfa runt bland era bloggar och insupa vackra bilder och roliga funderingar. När jag får en rast på jobbet kan jag iallafall uppdatera mig och er hyggligt.  Livet känns alltid lite hårt när man ska börja på en behandling. Jag har inget hopp.

Jag snyltar på andras hopp för att klara av detta. Läkarnas, min familjs och mina vänners. jag snyltar på andras tro, när min egen är för kantstött för att skänka hopp. Vare sig ni tror på tur, denna gång, eller högre makter så är det ert hopp jag lever på. Mitt eget är slut. Om jag skrapar på botten av mig själv kanske jag kan finna en smula men skrapandet väntar jag med till vi är där.



Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Åh vad jag hoppas. Jag hoppas djupt och innerligt att det ska gå vägen den här gången.



URL: http://bloggande.ninaruthstrom.se


Matilda

Åh. Jag ser att bloggen ser knäpp ut, men jag tror endast det är i en kodmall det blivit fel. För mig ser det nämligen bara konstigt ut när man går in för att skriva en kommentar. Din startsida ser bra ut för mig, din kategorisida och din arkivsida ser också bra ut... VAD STÖRANDE! Jag ska försöka fixa... Skit att jag inte har kvar kodmallarna till din senaste design... Vill du fortfarande ha denna, eller vill du byta?



URL: http://matildarodin.blogg.se/


Matilda

Om du vill kan jag göra en ny design åt dig. Det är bara det att jag tycker den här blev ganska bra, den känns som ditt kök och det var ditt kök jag utgick ifrån när jag gjorde den. Men om du vill byta säg bara till! :)



URL: http://matildarodin.blogg.se/


Alex

Jujju finasöta, jag har både gott om hopp och kärlek just nu, och mängder av mitt hopp är med dej och S inför det ni har framför er (eller är mitt uppe i snarare). Snylta hejvilt och spara med bottenskrapande tills du verkligen behöver det. En stor och opersonlig kram till dess vi ses för en stor och personlig kram. När blir det? Snart kanske?



URL:


lovisa

vad gör du ikväll?:)



URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/


ampelos

fin grön färg på bloggen



URL: http://ampelos.se


Helene

Håller tummen att det går bra!!



URL: http://ninniz.blogg.se/





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?