Home alone

Äntligen hemma! Hur trevligt man än har det på en resa (och vi försökte verkligen leka semester) så är det sjukt skönt att landa hemma. Kl 23.00 igår rullade vi in på gården. Väl inne möttes vi av familjens omtanke. Vårt köksbord var belamrat av godsaker. Godis, läsk, choklad och chips. I kylen fanns korvar och delikatesser och på sängen låg tidningar, film och en kokbok. Kan man känna sig mer välkommen hem?? Jag tror inte det.
I morse åkte vi och hämtade Roffen, hälsade på den ömma modern och handlade.
Medan vi handlade fick Roffen vara själv hemma bland väskor och shoppingkassar. Vi tänkte efter om det fanns godis eller annat i dem som han skulle kunna nosa reda på. Säkra på att han inte skulle hitta något ätbart åkte vi till affären. När vi kom hem hittade vi en trasig påse som hade innehållit två italienska ostar. Vovven hade satt i sig två lagrade italienska ostar!!
Vi började genast resonera om HUR sjuk han skulle bli. Tills vi nu ikväll hittade hans OSTGÖMMA. Bakom kuddarna på kökssoffan hade han lagt dem för att spara på. Han har iallafall god smak vår vovve...


Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Härligt att du är tillbaka!



URL: http://bloggande.ninaruthstrom.se


Jenny Andersson,

haha han vet vad som är värt att gömma lilla roffe. Välkommen hem.



URL:





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?