Orkar inte med någon rubrik idag

Efter att ha gormat loss, som om livet själv hängde på antalet arga ord, häromdagen har jag istället blivit förtvivlat trött. Inte ens en go´pratstund med kära Sofie hjälpte. Trotts hennes peppning och ohändertagande händer på mina fötter är jag trött. Förutom mina älskade närmaste och en klok skara bloggande kvinnor (you know who you are) så känns det som att få människor (pga mitt mörka humör, läs: Inte en djävel) bryr sig.

Om vad då?...undrar ni.
Om jämställdhet, genus och människors lika värde.
Visst, jag förstår att alla kanske inte är eniga om hur vi ska förändra men de flesta borde väl skriva under på att något bör förändras... eller?

Nu neggar jag (läs ältar) och bör inte tillskrivas allt för mkt relevans.

Gammalt djungelordspråk: När fantomen rör sig står blixten stilla.
VrålBabianens ordspråk: När LillaMy neggar blir bloggen tråkig.    

Tänker att jag bör lämna detta inlägg innan jag börjar smitta negativitet...

Kanske var det den glada, vältränade, unga mamman med sitt söta barn och i en fantastisk klänning, som jag mötte på vägen hem, som fick bägaren att rinna över med moll-toner. (Det blev en lång mening det där.)
Funderar på att posta detta inlägg och sedan tycka synd om mig själv medan jag ömsom snusar, ömsom dricker vitt vin. Det borde väl göra susen?! Kanske ska jag spendera onödiga pengar på vackra saker på någon webshop?

Hur som helst blir jag inte roligare än så här idag, sorry!
Jag lämnar er dock med några bilder som muntrar upp (mig) och hoppas kunna hänföra er med mina snubblande äventyr imorgon. Peace out!

Så här fina blev mina tånaglar när Sofie var klar med dem.


Med dessa vänner (f.hö. Snusdosan, plommonen och det vita vinet) spenderar jag resten av kvällen


Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Ibland får jag också bara psykbryt över att folk inte FATTAR BÄTTRE. Va faen liksom, klä inte era söner i stålmannenkläder, kalla dem "tuffa grabben", be de torka tårarna innen de fallit ner på kinderna, prata om att kärlek börjar med bråk när de knuffar lilla Lisa och sen snacka om att killar är ju som de är spelar ingen roll VAD man gör... SUCK liksom

Då tänker jag, liksom du, på mina kloka bloggvänner. Det är tur vi "har" varandra.



Vilka söta tår. Lite korta liksom ;-)



URL: http://bloggande.ninaruthstrom.se


Alex

En varm stor kram och en saltstänkt puss från den underbara lilla staden vid havet. Jag saknar dej och det vanliga. Men semester (även när man har semester från att vara ledig) är tammefan helt fantastiskt! Så det här är inte en kommentar till ditt inlägg - om detta vet du det mesta jag har att säga - utan en allmän kärleksförklaring och ett hej efter lång tids tystnad.



URL:





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?