Let it rain,let it rain,let it rain....

...Som i sången!
Plötsligt, i veckan, slog det om. Från att ha varit olidligt hett,kvavt och fuktigt blev luften klar och vinden prasslade i träden!
Mjölken i kylskåpet kom inte till liv och började attackera en timme efter att datumet gått ut och vi kunde slå av fläkten i sovrummet. Vår helg började med varm sol och krispig luft och vi packade för en helg i stugan!
Fredagkvällen blev lugn och vi myste framför brasa med vinglas i händerna tillsammans med goda vänner. Kvällen toppades med bastubad och djupsömn som bara stördes av kissnödighet och hunger fram på förmiddagen. Lördagen var lika vacker och jag fick ett anfall av okaraktäristisk huslighet och begav mig ut efter blåbär.
Vår blåa, runda, goda och nyttiga vän. Nu tror ni att jag åt dem tillsammans med grovt bröd och fibergröt.
ICKE!! Vi åt dem tillsammans med frasiga våfflor och grädde innan vi satt på altanen inbegripna i ett viktigt slag. Spelet som spelades i höstsolen heter GENI och eder vän vid tangenterna visade att man kan ha tur med frågorna och utklassade motståndet.

Samma procedur upprepade sig senare. God vän dök upp. Middag lagades. God konversation med vinglas i händerna och som avslutning bastu-bad. Söndag morgon ville inte vara sämre än Lördag och bjöd på våfflor med nyplockade blåbär. Dock dök min vän regnet upp under natten och lovade en slö dag framför TV:n med filt över knäna.

Kort sagt: Helgen var fantastiskt!!
Eat that you bastards i London - Vi hade det jättebra och är inte avundsjuka, så det så!!!
Vad har en storstad med fantastiska historiska platser, god billig öl och rolig shopping att sätta emot mina egenhändigt plockade blåbär och medeldyra vin - Ingenting!!
Faktiskt så är jag glad att jag fick stanna hemma och jobba...oooooh vad härligt att jobba för sitt uppehälle! Ger en inre tillfredställelse!! Ni som läst bloggen vet hur mkt jag uppskattar ett hederligt handtag och stimulansen på arbetsplattsen!.....

Screw London och hejja norrländsk höst och våfflor - vill inte alls byta med er!.....





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?